A tervezettnél kicsit tovább tartott az építése, mert sok dolog hátráltatott minket a haladásban. Ezekre most nem térek ki, mert nem a degukhoz kapcsolódnak. Először is egy olyan szekrényelemet kellett kiválasztanom, ami befér a nappalink egyik 180 cm-es falához, ahol a régi ketrecek is voltak. Az is feltétel volt, hogy a szekrényt minimum 3 lakórészre lehessen bontani és valamivel kisebb legyen, mert nem igazán fértünk el az óriásketrecektől a nappaliban.

A ketrec még nincs teljesen kész, de már lakható, szombaton költöztek át a manók. Szépen majd egyre több dolog kerül bele, mert most még csak a nagyon alap cuccok mentek át, mivel a legtöbb dolgot kidobáltam a régi kecóból.

Íme az eredmény:

 

A bal oldali részben ugyanúgy Liza és Monte lakik, jelenleg a két kisfiúkkal, akik hamarosan gazdihoz kerülnek.

 

Jobb oldalon felül lakik Marci és az ikrek, Lotti és Lujzi, akik jelenleg vemhesek. Lotti babáit augusztusban várhatjuk.

Jobb oldalon alul pedig Lilinek alakítottam ki egy kis kuckót, aki már az 5. évében van és nagyon örül a hosszú futkározó résznek.

 

 

Egy kis pofi és hónaljsimi lábnyújtogatással.

A régi ketrecek eladásra kerültek, Liza és Monte ketrecét egy kis lábkicsinyítés után tegnap el is vitték két csincsillának, remélem ugyanolyan jól fogják érezni magukat benne, mint az enyéim.