Kipróbáltam egy új webáruházat, http://www.acanashop.hu/


Csábító volt az ajánlatuk, ugyanis minden regisztrált felhasználónak havonta egyszer ingyen házhozszállítják a rendelt termékeket az összegtől függetlenül. Egyébként 5000 Ft feletti vásárlástól amúgy is ingyenes. Viszont én csak egy kiló tápot akartam venni, hogy kipróbáljuk. Ha beválik, ebből szeretnék egy nagyobb mennyiséget megvenni, de nem mertem rögtön azzal kezdeni. Így ez olyan, mintha bementem volna a boltba megvenni és hazahozni. Csak éppen nem mentem boltba, sőt haza se nekem kellett hozni. Az oldalon tovább böngészve találtam egy kis kiegészítő eledelt is, ami kívül ropogós, belül pedig gyógynövényes krém van. Abból is beledobtam egyet a virtuális kis kosaramba, hogy kipróbáljuk milyen lehet.

Mint már említettem, nagyon nem szeretem a degueledelekben a sok színt. Annyira mesterségesnek tűnnek, így egészségtelennek is. Igaz, hogy ők jobban szeretik a változatosabban kinéző eledelt, de ilyenkor előfordulhat, hogy csak egy adott dolgot esznek ki mindig a tápból, egyszóval válogatnak. Így nem jutnak hozzá minden számukra fontos vitaminhoz, ásványi anyaghoz...stb. Ezért is tetszett a Chinchilla Complete eledel, de az ára miatt nem engedhetem meg magamnak. Főleg, mikor annyian vagyunk, hogy kéthetente elfogy egy kiló táp. Viszont ragaszkodom a Versele Laga termékekhez, így találtam rá erre a tápra, vagyis a Chinchilla & Degu Pro-ra. Szerintem semmivel sem rosszabb, mindkettőnek 20 %-os a nyersrost tartalma, ami a lehető legjob. Ennél többet én még soha nem láttam egy tápban.

Az ügyintézés gyors volt, vasárnap rendeltem és kedd délelőtt már meg is hozta a futár a csomagot. Nekem nagyon pozitív a véleményem róluk.
Az eledelt szerencsére úgy néz ki elfogadták, de ezt csak egy kis idő elteltével tudom biztosra mondani. Viszont a kis gyógynövényes krémes cuccot Lotte kivételével senki sem kérte. Megpróbálom nekik azért máskor is adni, hátha most csak nem volt kedvük hozzá.